Kestävät kalusteet kylpyhuoneisiin

WC- ja kylpyhuonekalusteet, kodinkoneet sekä muut kalusteratkaisut Kittilästä

Millaisessa kylpyhuoneessa Sinä haluaisit aloittaa aamusi? Kylpyhuoneen suunnittelussa tulee huomioida aina käyttäjän yksilölliset tarpeet. Siksi kittiläläinen Hangasvaara Oy toteuttaa wc-tilojen ja kylpyhuoneiden kalusteet, kaapistot sekä muut kalustus- ja sisustuskokonaisuudet mittatilaustyönä, tarkkaan toiveitasi kuunnellen. Tutustu ja ota yhteyttä!

Kattavasti toimivuutta

Viihtyisän kylpyhuoneen ja wc-tilan salaisuus on toimiva ja tyylikäs sisustus. Tähän olemme panostaneet kylpyhuonekalusteissamme, joissa on huomioitu sekä kauneus että kestävyys: valmistamme kylpyhuonekalusteiden runko-osat kosteuskäsitellystä melamiinilevystä. Runsas materiaali- ja mekanismivalikoimamme puolestaan tarjoaa valinnanvaraa kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin – näyttäviä yksityiskohtia unohtamatta. Meiltä löydät myös kauniit pesualtaat ja hanat, valot ja valaistusratkaisut, lasi- ja puuhyllyt.

Säilytysjärjestelmät mittatilauksena

Erilaiset kaapistot ja komerot tuovat kotiin kätevää säilytystilaa ja järjestystä. Säilytysjärjestelmät toimivat myös näyttävinä sisustusratkaisuina. Näyttävät pinnat; peilit, lasit ja erilaiset yksityiskohdat sekä komeroihin liitettävät valaistukset tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia tyylikkäiden sisustuskokonaisuuksien luomiseen. Valmistamme kaikki kaapit ja komerot mittatilaustyönä ja joko ovisaranoilla tai liukuovilla varustettuna, minkä ansiosta ne sopivat saumattomasti kotiisi.

Katso esitteemme tästä.

Kaunista kotimaasta

Tyylikästä tummaa, pehmeää pähkinää vai raikkaan vaaleaa? Laaja kattauksemme korkealaatuisia materiaaleja tarjoaa runsaasti pintavaihtoehtoja oviin, tasoihin ja välitiloihin. Onnistuneen sisustuksen viimeistelevät laadukkaat mekanismit. Suosimme kotimaisia toimittajia, joiden runsaasta tarjonnasta löytyvät sopivat osat haastavampiinkin kohteisiin:

  •  Miniclever
  •  Marilyn
  •  Clever
  •  Sandra
  •  Uppomarmori

vetimet

Näppärää ja liukuvaa lisätilaa nopeasti

Liukuovissa yhdistyvät sekä käytännöllisyys että tyylikkyys. Kun ovien avaukseen ei tarvita ylimääräistä tilaa, liukuovikaapistot on helppo sijoittaa ahtaampiinkin paikkoihin. Liukuoviin voit valita esimerkiksi tyylikkäitä peilejä ja laseja, lämmintä puuta, raikasta valkoista – mikä vain parhaiten kotiisi sopiikin. Liukuovet  mittatilaustyönä omasta tuotantolaitoksessamme - nopea toimitus!

Tervetuloa myymäläämme!

Kittilässä sijaitseva myymälämme tarjoaa runsaasti silmänruokaa niin kylpyhuoneen kuin koko kodin sisustajille. Voit myös hakea inspiraatiota referenssikohteistamme. Hyödyntämällä kattavia suunnittelu-, lasitus- ja asennuspalvelujamme voit varmistaa onnistuneen sisustuksen omaan kohteeseesi. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä!