Kattavia kaluste- ja suunnittelupalveluja Kittilästä

Asiakaslähtöisiä ratkaisuja lasituspalvelusta kalusteasennukseen

Kittilästä käsin toimiva Hangasvaara Oy on laadukkaiden kalusteratkaisujen asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, minkä johdosta tarjoammekin asiantuntevaa apuamme kalustus- ja sisustusprojektin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta aina kalusteasennukseen asti.

Tutustu ja ota yhteyttä!

SUUNNITTELUPALVELU

Kokeneet suunnittelijamme toteuttavat kalustesuunnitelman tarkkaan toiveidesi ja tarpeidesi perusteella. Suunnittelemme keittiösi, kylpyhuoneesi tai muun kohteesi 3D-mallinnuksena, jolloin voit nähdä sen värikuvana ja lähes sellaisena, miltä lopputulos tulee näyttämään.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Viihtyisä tunnelma, toimivat tilaratkaisut, kauniit pinnat ja materiaalit – mikä Sinulle on tärkeää kodissasi? Sisustussuunnittelupalvelumme auttaa sinua luomaan kodistasi juuri sellaisen, jossa viihdyt parhaiten.

KALUSTEASENNUS

Ammattitaitoiset ja luotettavat asentajamme toteuttavat tilaamiesi kalusteiden huolellisen asennuksen ja viimeistelyn. Halutessasi saat avaimet käteen -toimituksena paitsi kalusteasennuksen myös koko remontin!

Helposti hahmotettava suunnitelma

Planit-suunnitteluohjelman avulla voit hahmottaa kotisi kalustuksen ja sen toimivuuden entistäkin helpommin. Kun varaat ajan suunnittelupalveluumme, voimme yhdessä suunnitella tulevaa keittiötäsi, kylpyhuonettasi tai vaikkapa koko kotiasi!

Planit-suunnitteluohjelmassa voit katsella kalustesuunnitelmaasi

Lasituspalvelu

Lasituspalvelustamme saat mittatilaustyönä muun muassa:

  • Liukuovet
  • Peilit
  • Ikkunat
  • Suihkuseinät
  • Lämpölasit
  • Takan lasit
  • Lasihyllyt
  • Remonttilasitukset

PÖYDÄT SÄHKÖJALOILLA - NYT MEILTÄ!

Työergonomia kuntoon sähköpöydällä. Tule kokeilemaan itse!

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä kotitaloudet että esimerkiksi yritykset, tunturikeskukset ja julkisen sektorin toimijat niin Kittilän ja koko Lapin alueella kuin kauempanakin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä!

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti

Teemme tuotantolinjalla innovatiivista kehittämishanketta, jota tukemaan innostui myös EU:n aluekehitysrahasto.
Hankkeen avulla palvelemme asiakkaitamme entistäkin paremmin.