SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT MITTATILAUKSENA

Erilaiset kaapistot ja komerot tuovat kotiin kätevää säilytystilaa ja järjestystä

Säilytysjärjestelmät toimivat myös näyttävinä sisustusratkaisuina. Näyttävät pinnat; peilit, lasit ja erilaiset yksityiskohdat sekä komeroihin liitettävät valaistukset tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia tyylikkäiden sisustuskokonaisuuksien luomiseen. Valmistamme kaikki kaapit ja komerot mittatilaustyönä ja joko ovisaranoilla tai liukuovilla varustettuna, minkä ansiosta ne sopivat saumattomasti kotiisi.

Katso esitteemme TÄSTÄ.

SÄILYTÄ KÄTEVÄSTI

Tyylikästä tummaa, pehmeää pähkinää vai raikkaan vaaleaa? Laaja kattauksemme korkealaatuisia materiaaleja tarjoaa runsaasti pintavaihtoehtoja oviin, tasoihin ja välitiloihin. Onnistuneen sisustuksen viimeistelevät laadukkaat mekanismit. Suosimme kotimaisia toimittajia, joiden runsaasta tarjonnasta löytyvät sopivat osat haastavampiinkin kohteisiin:

vetimet

NÄPPÄRÄÄ JA LIUKUVAA LISÄTILAA NOPEASTI

Liukuovissa yhdistyvät sekä käytännöllisyys että tyylikkyys. Kun ovien avaukseen ei tarvita ylimääräistä tilaa, liukuovikaapistot on helppo sijoittaa ahtaampiinkin paikkoihin. Liukuoviin voit valita esimerkiksi tyylikkäitä peilejä ja laseja, lämmintä puuta, raikasta valkoista – mikä vain parhaiten kotiisi sopiikin. Liukuovet  mittatilaustyönä omasta tuotantolaitoksessamme - nopea toimitus!

OTA YHTEYTTÄ JA KERRO TOIVEESI!

Olemme kalustaneet lukuisan määrän lomahuoneistoja, koteja sekä julkisia tiloja. 

Otathan yhteyttä - suunnittelemme kanssasi juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kokonaisuuden!

Ota yhteyttä!