Keittiö ja kodinhoitotila

Toimivilla kalusteilla, tunnelmallisella valaistuksella ja tyylikkäillä materiaaleilla rakennamme toivomasi kodin sydämen, jossa viihdyt. Olemme apunasi koko matkan suunnittelusta unelmiesi keittiön toteutukseen.

 

KEITTIÖKALUSTEET MAKUSI MUKAAN

Tasot, integroidut kodinkoneet ja keittiökalusteet muodostavat kokonaisuuden, joka viimeistellään yksilöllisillä pintavalinnoilla, yksityiskohdilla ja valaistuksella. Keittiön toimiva ergonomia saa kotityöt maistumaan. Aito puu sekä eri sävyiset kivipinnat tuovat tunnelmaa ja ovat osa keittiön toimivuutta. Pirteyttä keittiöösi saat esimerkiksi leikittelemällä värikkäillä yksityiskohdilla. Meiltä saat materiaalit ja mekanismit useilta eri toimittajilta:

Kätevä kodinhoitohuone

Ergonomisesti sijoitetut kodinkoneet, kaapistot ja hyllyt nopeuttavat kotiaskareita. Työtasojen alle sijoitetut pyykkikorit ja silityslautamekanismit tekevät vaatehuollosta vaivatonta, ja raikkaat värit, miellyttävät pintamateriaalit sekä kauniit detaljit piristävät arkea. Meiltä saat myös eri valmistajien kodinkoneita, hanoja ja altaita sekä muita sisustustuotteita.

KUVISSA NÄKYVÄT MATERIAALIT LÖYTYVÄT VARASTOSTAMME, JA MALLIT TILAUSTUOTTEISTA OVAT ESILLÄ MYYNTINÄYTTELYSSÄMME. TULE TUTUSTUMAAN JA IDEOIMAAN YHDESSÄ SUUNNITTELIJOIDEMME KANSSA.

LEVYOVET 18 MM

LEVYOVET 16 MM

TASOT

VÄLITILAT

ALTAAT

Meiltä myös laadukkaat kodinkoneet

Edustamme useita laadukkaita kodinkonemerkkejä, joista osan saat suoraan varastostamme. Myös tilaustuotteet toimitamme nopeasti. Myyntinäyttelyssämme voit nähdä, miltä laitteet näyttävät istutettuina valmiisiin kalusteratkaisuihin sekä ideoimaan omaa kotiasi mallikalusteidemme inspiroimana. Tervetuloa!